Tips för dig som ska byta tak

Vi på rabatt365 har som mål att hitta bra rabatter till alla. Ibland är det ruskigt svårt och just när det gäller takarbete så är det en tumregel att om de erbjuder rabatt så bör man nog fundera på hur bra de faktiskt är. 

Det är då bättre att hitta en takläggare som erbjuder gratis offert, och bra priser redan från början - som en takläggare i Eskilstuna som är experter på just takbyten. 

Det finns dock de som helst av allt vill göra jobbet själv, och det är till dig vi vänder oss med våra tips. Bra tips som får ner kostnaden, utan att tulla för mycket på kvalitet. 

Samla släkt och vänner

Det dyraste vid ett takbyte kanske inte är arbetet, men det plockar snart på om man räknar på det. Ber man istället vänner och släktingar om hjälp så kan man komma undan med kostnaden för mat och dryck - inklusive en öl eller två. 

Se om det finns material över 

Just nu byts det tak som aldrig förr och det gör att det finns gott om byggmaterial som inte går åt. Framför allt gäller det takläkt och underlagspapp som man kan få köpa billigt eller till och med få gratis om man ser till att det forslas bort. 

Jämför priser på takpannor

Här finns det massor att tjäna! Det kan skilja massor mellan olika typer av pannor, och mellan olika leverantörer. Se till att ha koll på olika kostnader och kolla gärna online för att få bästa möjliga pris. 

30 May 2021