Digitala lås, hur funkar det?

Rabattkoder är bra, de får ner priser på saker. Men det finns andra sätt at pressa priser också och ett av dem är att byta ut det befintliga låssystemet på företaget, i hyreshus eller bostadsrätter till ILOQ låssystem. Hur får det kostnader att minska?

  • Behöver aldrig ersätta förlorade nycklar
  • När en person flyttar, eller byter jobb, kan dennes digitala nyckel avkodas
  • Borttappade nycklar till vanliga lås kan leda till att man byter hela låssystemet, det behövs inte med ILOQ

Det finns ju fler ekonomiska fördelar såklart men framför allt så är det väldigt smidigt att slippa hanteringen av fysiska nycklar. 

Kan man byta även i sin villa?

Ja, det går naturligtvis att ersätta gamla lås även i en villa men då är nog inte ILOQ den allra bästa lösningen. Den är mer tänkt att vara ett helt system med många dörrar. Som i förråd, tvättrum och gemensamma utrymmen i hyreshus och bostadsrätter eller på företag. I villan kan du istället satsa på något som kallas nyckellöst lås och de finns hos din närmsta låssmed. 

Handen på hjärtat, hur många nycklar har du idag?

I en vanlig nyckelknippa idag sitter det nycklar till: hemmet, förrådet, soprummet, bilen, cykeln, hänglåset på gymmet, jobbet och kanske även till någon klubblokal eller hem till mamma och pappa. Det är inte konstigt att nycklar försvinner med tanke på hur många vi har. Elektroniska lås eliminerar detta och gör allt mycket enklare. 

1 Mar 2021