Rabatt på körkortsfrågor

Snygg bilIdag har vi ett specialerbjudande till alla er som funderar på att ta körkort!

Körkort.se är den marknadsledande sajten inom körkortsutbildning på internet, och vi är mycket glada över att kunna presentera en rabattkod för Körkortsfrågor på www.korkort.se!

Registrera dig och ange KKF10 vid betalning så får du 10% rabatt på alla medlemskap!

Om körkortsfrågor från Körkort.se

Genom att plugga körkortsfrågor med Körkort.se lär du dig all körkortsteori du behöver inför kunskapsprovet, detta på ett lekfullt och enkelt sätt. Glöm allt vad tjocka teoriböcker och tråkigt skolbänkspluggande heter, plugga på ett stilfullt, enkelt och modernt sätt. Det är bara att skapa ett konto och sedan sätta igång.

Frågorna är uppdelade i smarta kategorier, som motsvarar kategorierna som kommer på det riktiga kunskapsprovet. Du kan också köra prov som är upplagda precis som kunskapsprovet, d.v.s. består av 65 frågor där du måste svara rätt på minst 52 av frågorna. Genom att plugga på dessa körkortsfrågor får du alltså in mycket bra provvana – du är förberedd på provets upplägg innan du sätter dig vid provdatorn, något som inte är fallet om du enbart pluggat med teoriböcker.

Det är gratis att skapa ett konto och testa tjänsten (självklart inget köptvång), och om du gillar den, glöm inte bort rabattkoden KKF10 som ger 10% rabatt på körkortsfrågor!

11 Oct 2012