Res med Inca Tours – få rabatt på din resa till Mexico

Vi här på Rabatt 365 söker ständigt efter nya rabatter på allt från produkter till resor. Mexico är platsen du ska besöka om du vill ha en blandning mellan nutid och forntid. Vi har tagit reda på att Inca Tours ger dig rabatt om du betalar din resa med din internetbank. Det gör att du får resan till Mexico lite billigare.

Upplev Mexico

Mexico har en av världens största moderna städer som har byggts på ett kulturarv som härstammar från utvecklade indiankulturer. Överallt finns spår av Maya, azteker, och andra mindre kända indianstammar. Det gör att du upplever just gammalt och nytt var du än befinner dig i detta land. Besök Yucatan-halvön och dess ruinstäder så som Cichen Itza eller Uxmal. Du bör inte heller missa pyramiderna som ligger vid Teotihuacán. Mexico är ett stort land, det täcker ungefär en fjärdedel av USA. Huvudstaden heter Mexico City är en av världens största städer. Om du vill uppleva en stor variation så är detta resmålet för dig. Det finns kust åt både mot Atlanten och Stilla havet. Det finns även kontraster som snöklädda berg och öken.

Yucatanhalvön

Besöker du Yucatanhalvön så finns det flera resmål som du kan välja mellan. Bland annat dessa:

  • Playa del Carmen
  • Cancun
  • Cozumel
  • Isla Mujeres
  • Mérida

Inca Tours erbjuder resor till Mexico och Yucatan. Upplev Mexicos härliga kultur, eller ta en kombinationsresa som innefattar både Playa del Carmen och Isla Mujeres.

5 Feb 2016